asfaruzaida's FotoPage

By: asfaruzaida awang ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Dec-2010 02:44 Email | Share | | Bookmark
MACAM_MACAM

with dilla
 
 
View all 10 photos...
pic ni semua yang saya sajer2 nak masukkkan coz sudah terlalu lama tidak melihat fotopages ni...anyway..i miss my ex bosss...miss his smile actually..comel jerrrr..hahahah...pic yang diupload sumer ni adalah together with my office friends and for sure bersama2 sekali pic my lovely family...En.muhammad bin Bahauddin, Ainaa Husna & Ahmad Qayyum Hafiz...I LOVE ALL OF THEM



myself


with my lovely ex boss


my lovely family


Sunday, 10-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
2nd holiday di Langkawi with Family

Keluarga ku
My parents (tgkap pic cam org dulu2) heheh
Babah n Ainaa bersilat..heheh
View all 6 photos...
Masa ni kitaorg g 2nd holiday kat Langkawi..bawa sekali my parents..syok masa tu dapat bwa parents naik flight walaupun nak bawa g Mekah x mampu lagi.. sementara ni itu jelah niat dihati nak bawa mak n abah naik flight akhirnye niat itu termakbul...alhamdulillah



Monday, 16-Jun-2008 13:39 Email | Share | | Bookmark
bersiar-siar di ladang ternakkan lembu brahman

tenung masa depan hahaha
candid ainaa husna
baru sampi tempat dstinsi
View all 6 photos...


Tuesday, 11-Mar-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Holiday di Langkawi

nak gerak g LCCT
Tunggu Flight
dalam flight
View all 18 photos...
On 6 March 2008 kitaorg nak g Holiday kat langkawi so kene bangun pagi2 coz flight kul 9.45am..nak kejutkan Ainaa Husna punyalah susah coz malam tu dia tidur lambat..dok main2 with babah dia..around 11 ++ baru lah tido..we all went there with my hubby friends..ada yg bujang n married..the 1st day tu penat so i relax je kat apartment tu but my hubby n friends they all g round-round.. let him enjoy masa nak holiday ni


Leh jadi model ni !!!!

2nd day tu we all went to Cabel Car..ngeri jugak tapi my hubby and i tak naik..i've no guts nak hold Ainaa Husna lagi... ..ngeri..ngeri.. my hubby friend jelah naik..then kitaorg dapat msg dari diorang tolong papah masa turun nnt..hahahhaa ... x berjalan tempat banyak sangat coz i pening kepala..hmmm...



3rd day kitaorg g pulak went to Under Water World..x seronok pun..menyesal pun ada coz banyak place yg tutup( ikan2 yg diracun dulu ) ..jalan2 dalam tu je..pastu went to Pantai Cenang tapi xleh mandi coz panassss sanagat...alih2 kitaorg balik bilik relax2 lepas lunch coz petang tu nak g mandi pool...hehhehe


Seronok mandi pool



Selamat sampai LCCT

Last day, 9hb March kitaorg pun moved balik Serdang..dah balik umah rasalah penatnye camner. ..




Friday, 28-Dec-2007 11:07 Email | Share | | Bookmark
Birthday Girl ~ Mama Ainaa Husna ( 25.12.1980)

Rock Gurl
Masa Potong Cake
lapar
View all 9 photos...
On Christmas day 25.12.2007 genaplah umur mama Ainaa 27 tahun..heheh ...dah tua rasanya tapi apapun Mama Ainaa bersyukur kerana adanya keluarga yang amat menyanyangi especially my beloved Husband..Muhammad bin Bahauddin...on my Birthday kitaorang tak g mana2 pun celebrated kat umah je then jalan2 Mines Shopping Complex..cian mama Ainaa tapi xpe coz the next day my hubby promised me nak g picnic..heheheh ..seronokkkkk dengar..



The next day i amik cuti..hehehe.. dah apply lama dah...I woke up ealy morning the next day n nak kene masak coz barang2 yg nak di bawa dah ready..makanan je x ready lg so masak 3 bungkus mee goreng +udang+sotong+macam2 lagi..dah get ready then kitaorang pun moved g Sg.Tekala morning tu bring along my nephew, niece n youngest sis..sampai sana laparrrr..apalagi kitaorg pun belasah lah mee dulu..Ainna Husna pulak tido lagi..bila masing2 dah kenyang.. Bushhhhhhh... masuk dalam sungai tu..sejuk gilerrrrrr air dia pagi2 tu tp kitaorg belasah jugak..Once Ainaa dah bangun masukkan dia jugak dalam sungai sampai gigil2..cian dia..balik tu punyalah penat macam g mandi pantai kene ombak kuat..Hahaha





[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net